Innehållsöversikt | Kontakta oss |
MEDLEM - LOGGA IN:     Användarnamn:     Lösenord:    -Behåll mig inloggad på denna datorn
Du är här: www.falbygdensfk.se

Jonathan Hansson vann Ungdoms DM i Segelflyg

Falköpings flygaren Jonathan Hansson tog hem första placeringen när Ungdoms DM avgjordes i helgen. Då så lyckades vi genomföra UDM i ett i början omöjligt väder. Vid meteorologkontakt på morgonen skulle det finnas en bakkant vid 13 tiden. Men medan vi väntade var det många som verkligen undrade och det blev en ovanligt lång briefing.

Då så lyckades vi genomföra UDM i ett i början omöjligt väder. Vid meteorologkontakt på morgonen skulle det finnas en bakkant vid 13 tiden.

Men medan vi väntade var det många som verkligen undrade och det blev en ovanligt lång briefing. Efter 23 mm regn började det spricka upp och vi hade hunnit njuta av Björns kulinariska mat som smakade utmärkt. Ut med grejorna och vi började flyga,fältet hade av regnet blivit väldigt blött, både bilar och flygplan gjorde det inte bättre. Våra 7 deltagare landade på så det sprutade jord kring planet. När alla som inte hade stövlar var ordentligt blöta om fötterna och resultatet var räknade ser det ut så här. På första plats Jonathan Hansson Falköping,2a blev Erik Tistrand Göteborg och på plats 3 Emil Åstebro Lidköpings FK. Dagen avslutades med att ungdomarna fick tvätta lite mer än en vanlig flygdag.

Det lät som alla var väldigt nöjda med dagen och alla som inte har startat med vinsch tyckte det var en härlig upplevelse.
Tack till alla tävlande och funktionärer som gjorde en hopplös dag härlig upplevelse.

Håller tummarna för er i Västerås.Tipsa en kompis om denna artikeln:
(skriv mottagerens epost adress i första fältet)

Ditt namn/avsändare:

© 2009 Falbygdens Flygklubb.