Till minne av Gerhard Ryberg

Hedersmedlemmen i Falbygdens Flygklubb, Gerhard Ryberg, har avlidit 85 år gammal.
Han sörjes närmast av barnen Thomas och Christina med familjer, barnbarn samt släktingar och vänner.

Gerhard började segelflyga i sin ungdom i Trollhättan på 40-talet, han skolade då i en SG38.
Han var lite spontan av sig, bl.a. så stoppade han in Thomas in sin Volvo PV på 60-talet, och körde till Wasserkuppe i Tyskland.

Till Falbygdens Flygklubb kom han 1988 och flög aktivt både segel- flygplan och motorseglare.

Ambassadör för segelflyget.
Gerhard var med på tävlingar och stöttade, tog hand om folk som kom på besök till klubben och värnade om alla.

Den sista flygningen Gerhard gjorde var en 10-milsrunda innan han pga. medicinska skäl blev “groundad”. Och även efter det var han aktiv i klubben, hade guidade turer för besökare, hjälpte till med Söndagsflyg och ordnade med Kaffe & Fika med mer.

Saknaden och sorgen i Falbygdens Flygklubb efter Gerhard är stor, men vi är mycket stolta över att ha haft Gerhard som en av två heders- medlemmar.

Medlemmarna i Falbygdens Flyklubb
genom Jesper Linder