Karlsborg flygplats

Under v 26 t.o.m. v 32 kommer flygplatsen att vars stängd. Under perioden kommer mycket underhållsarbete att ske på flygplatsen.

Det kommer att bl.a. ske spricklagning, målning och försegling av ytan på banan. Arbetet är mycket väderberoende, därför kan man inte säga bestämt vilka dagar/veckor som respektive arbete genomförs. Vid försegling kommer det att vara omöjligt att landa eller starta under ett antal dagar. Den som tänker flyga under perioden måste kontakta de som arbetar på banan innan start eller landning. Skulle det för tillfället inte vara någon person att få tag på (ex v kväll eller helg) får flygning inte genomföras över huvud taget (försegling eller målning kan ju precis blivit genomförd). FÖLJ OVANSTÅENDE!