Kassör Lars Pettersson avtackades på årsmötet

Vår kassör Lars Pettersson slutar nu efter 15år som kassör i huvudstyrelsen och bokföringsansvarig i flygklubben. Lars avtackades efter årsmötet.

-Oj vad tiden gått fort och lite svårt att tänka sig att det redan gått 15år sedan jag började, säger Lars. Känns bra att lämna uppdraget nu men lämnar flygklubben gör jag inte, fortsätter Lars.
Lars är nybliven delägare i ett nystartat reseföretag som arrangerar "Fotoresor" över hela världen och det kommer att behöva all tid av Lars.
Styrelsen framförde sitt STORA tack för Lars nerlagda arbete med ekonomi och bokföring och önskade honom lycka till med nya företaget.
Lars avtackades av årsmötet och en kasse med lokalproducerade varor(dricka, korv, ostar, kex) överlämnades av ordförande Jan Aronsson.

Ny kassör i huvudstyrelsen blir Magnus Ingvarsson