Drive In Bio på flygplatsen - en succe.

Drive-in bio veckan 8-16 augusti blev en succé, slutsålt varje kväll. Bakom arrangemanget stod Nasco Yankees Falköping tillsammans med övriga klubbar i Skaraborgsraggarna.

Föreställningarna genomfördes under 9 kvällar  8-16 augusti. Klockan 18:00 var det barnfilm på lördagar och söndagar. Alla kvällarna började filmen för de lite mer vuxna klockan 20:00 . Kultfilmen "Blus Brothers" var en av filmerna som visades.
I bästa bioanda sålde Nasco Yankees dricka, popcorn mm vid entren.
Vädrets makter visade sig ifrån den allra bästa sidan dessa kvällar. Tyvärr på grund av Corona restriktioner var det begränsat till max 50 besökare.
Detta måste vi göra om var många av besökarnas önskemål.
-Vi ifrån Nasco Yankees tackar och uppskattar den support vi fått ifrån Falbygdens Flygklubb, säger Klas Hermansson ansvarig för arrangemanget
Varför inte ett Fly In 2021 där besökare kan komma flygvägen också!!
Här några bilder ifrån Drive-In bion: