15 elever på årets teorikurs.

Det har under något år blåst en härlig medvind för våran klubb. Och nu har vi inte mindre än 15 entusiastiska elever deltar på denna säsongens teorikurs. 6 UL, 5 segel och 4 PPL.

(Här ser vi Inge som troligtvis drar något om Bernoullis ekvation)

Det är flera ämnen som ska avhandlas för eleverna bla metrologi, flygplanslära/aerodynamik, radiokurs, navigation, procedyrer och regler med mer. Det mesta är gemensamt för alla elever, men ibland delar sig gruppen då man har lite olika inriktning för segelflyg, motorflyg och ultralätt.

Björn Nilsson drog ju igång denna kursen redan förra året, och det är många som hjälper till.
För att nämna några: Tage Åkesson, Inge Mattsson, Jan Aronsson, Roland Sundeqvist, Bo Örnvinge mfl.

Vi önskar alla elever stort lycka till, och hoppas på mycket och bra flygväder när den säsongen sätter igång.