DC3:an Daisy besök i Falköping Inställt pga väder

PÅ GRUND AV DET SKALL BLI OVÄDER I MORGON TVINGAS VI TYVÄRR STÄLLA IN DE PLANERADE RUNDFLYGNINGARNA MED ”DAISY” I FALKÖPING.

Det är djupt beklagligt eftersom det är många resenärer som drabbas och vi är många funktionärer som har lagt ner mycket jobb under lång tid på detta.
Men vädret råder vi inte på.

Resenärer som är bokade på de olika rundturerna kommer efterhand att kontaktas av Medlemsservice för att få tillbaks sina pengar.
Nyblivna medlemmar får naturligtvis behålla sitt medlemskap och jag hoppas ni tar chansen att följa med på våra andra resor.

Information kommer också att finnas på föreningens webbsida: http://flygandeveteraner.se/index.html och på vår facebbokgrupp.

Hälsningar Föreningen Flygande Veteraner genom Börje Thelin reseledare