En riktig fullträff EAA FLY-IN 2015

Trots besvärliga väderförhållanden blev årets EAA Fly in en fullträff och mycket uppskattad av alla besökare både flygandes och de som kom landvägen.

Trots besvärliga väderförhållanden blev årets EAA Fly in en fullträff. Organsationen flöt fint och ett stort tack till alla som ställde upp och arbetade under träffen. Mycket beröm till Falbygdens flygklubb för ett mycket lyckat arrangemang. Varför inte ett årligt återkommande möte här på Falbygden var mångas spontana kommentarer.
Antalet besökande flygplan blev 65st därav 8st med stationering utanför Sveriges gränser. De mest långväga gästerna kom ifrån Wilhelmina i norr samt ifrån Bodensjön i söder, bägge besökarna med mer än 1200kms flygväg.
Efter någa olika seminarier avslutades dagen men en bankett uppdukad i Kinnarps hangar. Det blev mycket flygsnack och stämningen var på topp under denna 50årsjubileums-bankett.
Viltmat fixade till mycket god förtäring som fick toppenbetyg av alla.

Klicka på nedanstående länk så får du se Hasse Hellströms kortfilm om träffen
https:// vimeo.com/130563138

Nedan ett axplock av bilder ifrån träffen: