Ny hedersmedlem

Huvudstyrelsen har utsett Tage Åkesson till hedersmedlem i Falbygdens Flygklubb. Tage har varit medlem i flygklubben sedan 1976 och lagt ner ett oändligt antal arbets-timmar i klubben. Tage är en av uppfinnarna och de verkligt händiga resurserna i verksamheten. Vinschen som används för uppdragning av segelflygplan är ett av Tages storverk med stöd och hjälp av några andra eldsjälar i klubben.

(Ordf Jan Aronsson tv lämnar över blommor till Tage Åkesson, hedersmedlem.)
Tage är en av uppfinnarna och de verkligt händiga resurserna i verksamheten.