Spaka Själv / prova på flyg

Torsdagen den 29/5 har vi prova på-dagar på flygklubben. Det kommer att beredas möjlighet att få prova både motor, ultralätt samt segelflyg. Start klockan -10-15 ,flygaktiviteter även innan för den nyfikne.

En annan grupp flygare ,skärmflygare / paramotor kommer att ha verksamhet också, dessa kommer att starta upp sin verksamhet redan tidigt om morgonen.Spaka / flyga själv kommer att göras med instruktör eller lärare ,det kommer att ske mot självkostnadspris. Välkomna ni nyfikna att prova på samt kanske att få chansen att uppnå dina drömmars mål att bli Pilot.Missa inte att tävla på vår Facebooksida !