Flygbladet Mars

Det finns ett schema för sommarens presentkortsflygningar med i bladet. Vi hoppas att ni tar det på stort allvar och att den grupp som ska jobba ringer ihop sig redan fredag eller lördag för att stämma av så att inte söndagen startar i ett kaos. Vid byte finns det en aktuell lista på klubben som man kan anteckna i. Kontrollera också era behörigheter så att de är giltiga, och att ni är i gott trim. Detta är en viktig grej i vår verksamhet att visa upp oss och vår fina sport för allmänheten. Så det är bara att hoppas att vi får fina vädret varje dag, allt blir så mycket lättare när inte vädret är bekymret.

Läs flygbladet här.