Resa till flygvapenmuseun

Har framkommit att medlemmarna i Falbygdens Flygklubb behöver ut o röra på sig. Nu är det så att Liköpingsklubben tänker sig till Flygvapenmuseet lördagen den 22 februari. Vi i Falköping är välkomna att hänga på.

Resan kommer att ske per buss som avgår 8.30 från flygplatsen. Mat avnjutes på museets restaurang, den förbokas så skulle det vara nån som inte vill äta där så meddela detta när ni anmäler.

Priset på resan beror på hur många vi blir, maten kostar runt hundralappen.

Inträde kostar under 19 år inget, vuxen 80 kr, student o pensionär 50 kr.

Är du intresserad så anmäl med nummer och namn antingen mail flobylasse(ÄTT)telia.com eller tel 0708239866 innan 10 februari

Känn er välkomna till en förhoppningsvis trevlig

resa ihop med likasinnade flygtokar.