Flygbladet, December 2011

Ute är det stormvarning, ni som har tänkt åka till Danmark, bron stängd, får tänka om. Det har varit plusgrader nästan hela hösten och det var inte svårt att åka upp för back- en till Billingehus i år som det brukar vara. Hur det än är så är det alltid bra för någon. Men för oss eller rättare sagt vår hobby har hösten varit lite motig. Vi fick till ett SM för juniorer. Casper Brostrand hade kvalat in. Det var 8 tävlande, ganska hyggligt vä- der. Björn Nilsson stod för en smakfull förtäring som intogs efter första omgången. Sedan kom då det stora avgörandet, hur skulle det gå för Casper. När alla poäng var räknade vann inte otippat förra årets mästare, Jesper Jörnén från Östra Sörmland. Grattis! Som pris har vi lovat honom en inflygning på vinschen till sommaren. Och Casper då, tvåa. Grattis!

Läs flygbladet här.